Op zoek naar babydekens? Begin bij LeukeBabydekens.nl

Wie zijn wij?

Wij zijn twee zussen, genaamd Rachel en Jacolien. Beiden hebben we inmiddels een mooi gezin. Rachel is moeder van 3 prachtige kinderen en Jacolien is onlangs ook moeder geworden van een prachtig mooi meisje. Rachel was tijdens haar zwangerschappen altijd op zoek naar nieuwe producten, waaronder babydekens. Eén van de belangrijkste producten van de babyuitzet. Urenlang heeft ze vele websites afgespeurd naar de ideale dekens. En dat kan anders dachten we. Daarom zijn we samen begonnen met de websites Leukebabydekens.nl en Leukeboxkleden.nl.

Speur vanaf nu niet urenlang verder! Op LeukeBabydekens.nl vind je een verzameling van de leukste & mooiste ledikantdekens, wiegdekens & omslagdoeken van diverse shops en merken. Je hoeft niet meer verschillende winkels of webshops af te struinen om een leuk en bijpassende babydeken voor de babykamer te vinden. Wij hebben namelijk alle babydekens voor jou uitgezocht en gesorteerd op kleur, formaat en merk. Zo kun je rustig zoeken en vergelijken zonder tientallen webshops af te speuren.

Alles om jouw kindje heerlijk te laten slapen, waar je ook bent.

Wij vinden het daarnaast leuk om je verder te helpen met de aankleding van je babykamer. Wij bloggen daarom dagelijks over allerlei  onderwerpen die o.a. met het inrichten van de babykamer te maken heeft. Ook vind je op de pagina Babykamer inspiratie veel ideeën over het inrichten van je babykamer. En niet onbelangrijk; we helpen je met de belangrijkste vragen die je hebt, om je keuzes makkelijker te maken.

Kijk ook eens op onze andere website LeukeBoxkleden.nl. Hier vind je net als op deze website een overzicht van de leukste & mooiste boxkleden en speelkleden van diverse shops en merken.

Wij zijn zelf geen webshop en de dekens zijn niet bij ons te koop. We linken je door naar de shops met de dekens.