Wat is LeukeBabydekens.nl?

Op LeukeBabydekens.nl vind je een verzameling van de leukste & mooiste babydekens, slaapzakken & meer van diverse shops en merken.

De eerste aanschaf van babyproducten is erg belangrijk. Er komen vaak veel vragen bij kijken en keuzes maken is niet altijd makkelijk. Daarom hebben wij een verzameling gemaakt van alle babydekens die er zijn. Daarnaast hebben we je graag een handje met de nodige babykamer inspiratie, antwoorden op veelgestelde vragen en handige vergelijkingstools. Zo kun jij rustig zoeken en vergelijken naar een babydeken naar jouw wens, zonder tientallen shops af te speuren.

Wij zijn zelf geen webshop en de babydekens zijn niet bij ons te koop. We linken je door naar de shops met de babydekens.

Ik heb een leuke babydeken gezien, hoe kan ik deze bestellen?

Wat leuk dat je iets naar wens hebt gezien! We verkopen zelf geen producten in de shop maar we linken je naar de webshop waar de deken die je zo leuk vindt, te koop is. Dit zijn altijd door ons geverifieerde en betrouwbare shops. Bij het product zelf op LeukeBabydekens.nl vind je handige informatie over de betreffende webshop, zoals; levertijd, verzendkosten & meer.

Wat zijn de verzendkosten en levertijden?

Op LeukeBabydekens.nl hebben wij een verzameling gemaakt van heel veel babydekens. De producten die je ziet zijn niet rechtstreeks te koop via ons en je wordt na het klikken op de link doorverwezen naar de website waar het betreffende product te koop is. Dit kunnen diverse shops en merken zijn.

Bij elk product vind je de verzendkosten & levertijd van de shop waar het product te koop is.

De prijs van een babydeken/laken/slaapzak klopt niet, wat nu?

We proberen de site up-to-date te houden qua prijzen, kortingen et cetera. Helaas kan het weleens voorkomen dat er in de shop een andere prijs staat dan in de winkel waar je naar toe verwezen bent. De prijs op de website waar het product daadwerkelijk te koop is, is leidend.

Ik heb meer vragen over een babydeken, waar kan ik terecht?

We helpen je graag met alle vragen die je hebt. Het is namelijk niet makkelijk om keuzes te maken. Daarom hebben we de ‘Babydekens Vragen‘ opgezet.┬áHier vind je veelgestelde vragen en antwoorden over de diverse dekens.

Mocht je er toch niet uit komen of een andere vraag hebben. Je kunt ons altijd een mailtje sturen naar: info@leukebabydekens.nl